Månedens optur

Månedens optur

August 2020

August har været en dejlig måned, og jeg har haft rigtig meget på programmet.

Jeg startede måneden godt ud med en dejlig stor fødselsdag for min storebror, der blev 30 år. Han fik peber og vi fik god mad. Mere om det her.

Flytterod. Jeg er flyttet på kollegie og her er så dejligt. Jeg er så glad for det, og her er de dejligste mennesker. Jeg tænker, at jeg nok på et tidspunkt vil vise lidt mere ud af mit nye hjem. Jeg føler ikke jeg er 100% på plads endnu. Jeg mangler stadig lidt, blandt andet en lampe og så lidt til mine vægge.

Læs også: Genbrug og lidt om studiestart

Morgensolen fra min altan. Hvor er det bare smukt, og jeg nyder virkelig at have morgensolen på min altan, og så er jeg så heldig at jeg kan nye aftensolen fra køkkenet.

Jeg havde fået besøg af en veninde, for at hun lige kunne se, hvor jeg boede henne. Vi bestilte takeaway og satte os på en vores store terrasser vi har udenfor her på kollegiet. Vi havde bestilt mad fra et takeaway sted, hvor de laver thailandsk mad. Hold op, hvor smagte det godt. Jeg har tænkt lidt på at lave et separeret indlæg med gode steder at spise takeaway her i Aalborg.

Lidt detaljer fra mit hjem <3

Noget jeg nyder, når jeg er hjemme hos mine forældre. Roen og naturen.