Månedens optur

Månedens optur

Juli 2020

Det bliver en meget forsinket månedens optur for juli måned, men jeg synes ikke i skulle snydes for den alligevel. Jeg nyder sådan selv at læse sådanne indlæg, hvor man får et indblik i hverdagen. Jeg håber i har det på samme måde, for jeg nyder at lave dem.

Et lille photoshoot i mine forældre udestue med udløseren hehe. Min veninde har strikket min vest, og jeg er så utrolig glad for den. Den er så lækker og varmer dejligt.

Min meget lækre aftensmad en af de sidste aftener i min gamle lejlighed. Falafler på pitabrød med stegt smørstegt spidskål og andet grønt og så min yndlings siracha dressing på toppen.

En aften med takeaway fra Caspars. Det smager så lækkert. Kan varmt anbefale mad derfra.

En af de dage, hvor jeg var meget stolt af mit indkøb. Jeg har fuldkommen undgået plastik. Indholdet ligger nemlig løst i papkasserne og appelsinjuicen blev solgt meget billigt, fordi låget var faldet af, så hvis ikke det blev købt, blev den smidt ud.

Læs også: Studiestart, 3 fede outfits til første skoledag

Tjekket ind i sommerhus, sommerhus outfit.

En dag i sommerhus med en dejlig lang vandretur. Så smuk en natur vi har os.

To meget smukke solnedgange. Er der noget der kan fascinere mig, er det solnedgange. Hvor jeg dog bare elsker dem og aldrig kan få nok af dem.

Sidste dag i sommerhus med en surf tur inden turen gik mod København på hotel.

En weekend i slut juli, tjekket ind på Marienlyst Strandhotel. Jeg var med min kærestes familie på hotel, da vi skulle til bryllup på strandhotellet. Utrolig dejlig weekend og hvor kan jeg ikke anbefale Marienlyst Strandhotel nok. Kvalitet hele vejen igennem.

Min nye smukke kjole fra Ganni som jeg havde på til brylluppet. Jeg nød at kunne gøre mig rigtig fin. Jeg bruger normalt slet ikke makeup, så jeg nyder at bruge lidt tid på det, når det endelig er.