Månedens optur

Månedens optur

Juni 2020

Det er slet ikke til at forstå, at vi allerede går ind i juli måned lige om snart. Juni måned er nærmest fløjet afsted, men hvor har det været en god måned. Jeg har nået mange ting her i juni måned. Det er det der er det gode ved sådanne indlæg. Så kan jeg lige få et tilbageblik på de ting jeg egentlig har lavet. Det kan man godt hurtigt glemme.

Det bliver et langt indlæg med mange billeder, men hvor har jeg også lavet meget denne måned.

Jeg startede måneden godt ud med en god challenge med min veninde. Vi skulle gennemføre 60 km løb på 7 dage, og vi klarede den. Det var en hård uge. Meget hårdere end sidste challenge og min krop var så øm. Men så fed en følelse bagefter.

Guf og Kugler laver så gode is. I skulle prøve det. Jeg har fået en lakridsvaffel med is, lakridsguf og lakridsbolcher. Ja, jeg elsker lakrids haha.

Jeg har bestilt lidt ting hjem, fordi jeg gerne vil undgå flere engangsprodukter. Jeg har shoppet lidt på Igen.dk og miljøflasken.dk. Jeg har købt servietter, der bare skal smides med i vaskemaskinen. Så smart. Så har jeg endelig fået bestilt en shampoobar som bare er fantastisk. Har slet ikke kunne forstå, hvordan det fungerede. Men fungerer bare fuldstændig lige som sæbe. Man kører bare shampoobaren rundt i hovedbunden. Kan virkelig anbefales. Jeg har også fået købt lidt flere af poserne til at putte frugt og grønt i, fordi jeg evig og altid glemmer en. Så nu har jeg 3 i 3 forskellige størrelser. Nu vil jeg huske dem og så kan jeg altså bare have alle mulige ting i dem. De kan derimod også komme i vaskemaskinen, så forsvinder dine strømper eller dine små underbukser kan man sagtens smides dem i posen og vaske dem deri. Jeg har til sidst fra Igen.dk købt en to go pouch til sugerør, bestik og lignende. Så kan jeg altid have det med mig, når jeg går nogen steder, så slipper jeg for at få plastikbestik eller plastiksugerør. Smart. Til sidst har jeg fået bestilt den smukke drikkeflaske hjem fra miljøflasken. Super dejlig at have med og dejlig nem at drikke af.

Danske jordbær med lidt yoghurt og mandler. Mums.

Læs også: Månedens optur, Maj 2020

En weekend i sommerhus med min familie. Jeg elsker at være i sommerhus, og hvor har jeg også mange sommerhus planer. Det er så dejligt.

Jeg har købt mig en ny cykel hehe.

Havregrød spiser jeg næsten hver dag til morgenmad. Det bliver man aldrig træt af. Man kan pynte det med så meget og så elsker jeg bare at spise det med peanut butter. Jeg kan næsten ikke få noget der smager bedre. I denne omgang var jeg hjemme hos mine forældre, og det havde lidt ekstra lækkert til at putte ovenpå. Så jeg kom lidt peanuts, banan, græskarkerne og så selvfølgelig peanut butter.

Et billede i et prøverum i en genbrug. Jeg havde prøvede denne skjorte og prøvede den nok sådan 3 gange mens jeg gik rundt inde denne genbrug. Så mega fed, men jeg endte desværre ikke med at købe den. Kan jeg godt fortryde lidt. Jeg var med min mor på genbrugstur på min fridag, hvor vi var rundt på 2 forskellige genbrug. Jeg fandt heldigvis lidt lidt til det. Kunne i tænke jer en grnbrugsguide?

Et lidt sløret billede, men et billede der er taget på min anden challenge her i juni måned. Et lidt hårdere en af slagsen. Vi skulle nemlig gennemføre 5 km hver fjerde time i 24 time. Vi nåede altså i alt op på 35 km på 24 timer. Mine ben var meget ømme dagen efter, men virkelig fedt at gennemføre sådan en challenge. Ikke sidste gang vi gør det. Måske lidt ekstra km næste gang?

Et outfit til en af disse dejlige sommerdage. Nederdelen er et genbrugsfund og jeg er så glad for den.

strandtur

En tur til stranden i denne varme. Så kan man komme i vandet og blive kølet lidt af. Men jeg blev lidt rød, fordi jeg er så dårlig til at huske den solcreme. Jeg havde husket at smøre mig ind, men ikke på hele kroppen. Så jeg fik en rød ryg. Av.

Så smuk en tidlig morgen løbetur. Men wow hvor er det varmt allerede kl. 7. Man skulle jo næsten tro, at man var sydpå og ikke i Danmark.

sommeroutfit

Endnu et sommeroutfit. Et lidt mere chill outfit.

Jeg var henne på Streetfood og spise med min kæreste. Vi fik prøvet lidt af hvert som i kan se. Mega lækkert.