Månedens optur

Månedens optur

Maj 2020

Endnu et indlæg af månedens optur. Jeg vil prøve så vidt muligt at få sådan et indlæg hver måned. Jeg synes de er rigtig hyggelige at lave, og så får man lige set tilbage på de gode ting der er sket i løbet af en måned. Jeg nyder også selv at læse sådanne indlæg.

Solen ramte direkte ind på mit værelse, og det fik jeg i den grad udnyttet med billeder og selfies. Jeg elsker sådan en aftensol. <3

Læs også: Månedens optur (april)

Smukke blomster tilføjet til lejligheden. Det giver lidt liv.

Den fedeste lampe fra Made. Den ønsker jeg mig.

En lækker tapas anretning hjemme hos mine forældre.

Mine nye sko fra Rolli Copenhagen. Et indlæg kommer senere med følgende sko og en lille rabatkode til jer.

En utrolig smuk aftentur i Vorupør. Jeg havde nemlig fået lidt fri fra arbejde, da mine forældre var i sommerhus. Så jeg havde lige 3 dage sammen med dem i sommerhus. Så dejligt og så tiltrængt.

Lidt sten og lidt pinde fundet på stranden og i skoven. Mine forældre har mens de har været i sommerhus været i det kreative hjørne og prøver at lave lidt pynt til deres hjem. Jeg synes det er så hyggeligt at have sådanne hjemmelavede ting. Det giver så meget personlighed ind til et hjem. Man bliver også bare så glad af at kigge på noget der minder en om nogle gode og hyggelige dage på stranden eller i skoven.

Jeg har haft en udfordring med min veninde om, at vi skulle løbe 7 km hver dag i 7 dage. Så i alt 49 km på en uge. Den har vi klaret. Det var rigtig hårdt, men en utrolig fed følelse hver dag efter at have løbet de 7 km. Selvfølgelig også rigtig fed følelse den sidste dag, da de alle 49 km var klaret. Men hver dag var en kamp, for at få kæmpet sig afsted, fordi benene allerede var trætte efter løbet fra dagen før. Jeg er utrolig stolt af mig selv, og jeg er klar på næste løbeudfordring. Jeg synes det er fedt at udfordre kroppen på den måde.

Et billede fra en af mine løbeture. Havde nogle dejlige løbeture i Vorupøre. Så smuk og dejlig natur <3