Dagens

Lørdag den 6. marts #dagens

Aarhus Aarhus

Binne trøje / Weekday bukser / New Balance 574

En weekend i Aarhus med mine 4 veninder helt fra folkeskolen. Vi havde aftalt at mødes fra fredag til lørdag og så holde min og min venindes fødselsdag, nu når vi var samlet. Det var så dejligt at se dem igen. Det er ikke meget vi har tid til at ses både på grund af rona, men også fordi vi bor næsten alle 5 i hver vores by. Lørdag holdt vi fødselsdag efterfulgt af en dejlig gåtur.

Det var rigtig skønt at komme lidt ud og komme til en anden by som Aarhus. Der går meget rutine i det, når man er i sin egen by. Det bliver meget det samme man gør og de samme ture man går. Det er ikke særligt tit, at jeg kommer ind til Aalborg by, når jeg bor her i Nørresundby.

Læs også: Onsdag den 3 marts

Bukserne jeg har på havde jeg egentlig tænkt på at sælge, fordi jeg ikke rigtig synes jeg fik dem brugt, og jeg følte ikke lige de passede til mig. De har efterhånden ligget i mit skab længe uden egentlig at blive brugt. Jeg tænkte så, at jeg ville give dem endnu en chance og prøvede dem sammen med en af mine sweatshirts. Nu kan jeg ikke helt forstå, hvorfor jeg ikke har brugt dem noget mere. Det er jo en fed buks, og kan bruges til  rigtig mange af mine trøjer.