Personlig stil

Lørdag d. 19 oktober, til event hos Flair Solution

Inviteret/reklame

event

Jeg var i lørdags inviteret til et åbningsevent hos Flair Solution som er et nyopstartet PR-bureau. De havde virkelig fået stablet et godt event sammen. Jeg synes det var rigtig spændende at prøve at deltage i. Jeg har ikke deltaget i sådan et event før. Men jeg vil helt klart se frem til endnu flere af sådanne arrangementer/events. Eventet foregik på Helmuth og selvfølgelig med mundbind på som vi nu skal bære på alle restauranter og barer i øjeblikket.

Læs også: Arket favoritter

Til eventet kunne man blandt andet få sat hår, få lagt makeup, læst sin hånd, få prøvet lidt tøj og få sig en masse gode drinks. Det var så gennemført. Jeg ville ønske jeg havde haft hele arrangementet med, men der kom andre ting i vejen, så fik kun en lille time eller to med. Men det var det hele værd alligevel.