Bæredygtighed, Guide

Kaffe TO-GO, hvilken termokop er bedst?

 

At genbruge er blevet mere populært, og det samme er en termokop som du kan have med på gåtur, med på arbejde, shoppingtur eller hvad man nu skal.

Bestainable har også lavet meget mere deltaljeret indlæg. Jeg ville blot også lige nævne det her på min side. Jeg har nemlig fundet en termokop/kaffekop jeg ikke kan undvære. Den holder helt tæt, og holder væsken varm i flere timer, derfor er den nem at have med i tasken, når man er på farten. Jeg har min termokop fra Kinto og er super glad for den. Jeg har fundet to fra AYA&IDA en i 380 ml og en i 500 ml. Jeg har også lige anskaffet mig en drikkeflaske i 750 ml fra samme mærke. Den er jeg simpelthen så glad for, og holder bare vandt koldt i lang tid.

På samme hjemmeside har de også sugerør af stål, der er gode at have med til iskaffen, lemonaden eller hvad man nu køber inde i byen. Så sparer man på de engangssugerør man får. De pap sugerør man får lige nu synes jeg ikke fungerer sådan helt vildt godt. De går hurtigt i opløsning. Jeg vil gerne have som vane og have mine egne sugerør med, når jeg skal ind til byen.