Indretning

Jeg skal flytte hjemmefra

Overskriften beskriver hvis situationen meget godt, men derfor nævner jeg det lige igen. Jeg skal for første gang flytte hjemmefra og jeg skal flytte til Aalborg i en 3-værelses lejlighed med min grankusine. Det bliver spændende sådan at skal klare sig fuldstændig selv, nu når man er vant til at have en mor og en far, som gør tingene for sig. Så det bliver en kæmpe omvæltning, men det tror jeg også er rigtig sundt. Før eller siden skal man jo hjemmefra. Men vi vil begge to gerne til Aalborg for at studere, så for lige at lærer byen ordentlig at kende, og eventuelt møde lidt nye mennesker, vælger vi altså allerede at flytte nu her. Vi skal dog først studere til september 2020. Det håber vi på i hvert fald.

Vi glæder os begge to utrolig meget til at skulle indrette hver vores værelse og så vores fællesværelse, som nok til en start bliver en spisestue. Vi søger begge to en enkel indretning, uden der sker for meget. En indretning med mange møbler og mange pynteting, synes jeg nemt kan komme til at se lidt for rodet ud. Men jeg vil selvfølgelig rigtig gerne vise jer vores indretning, når vi kommer så langt, og jeg glæder mig til at fylde bloggen her med lidt indretningsideer og moodboards.

Lad mig endelig vide, hvad i gerne vil se mere af her på bloggen, og hvilken indretning der tiltaler jer mest?