Guide, Personlig stil

Mine fødselsdagsønsker

Air diffuser / Naturlig Olie fugtserum / Naturlig Olie renseolie / Naturlig Olie rosenvand / Purely Professionals Moitsture Mask / Skall Studio White tee / Skall Studio sokker / Skall Studio skjorte / Steamery Fabric Shaver / ByBiehl Seashell ring / ByBiehl Seashell band / ByBiehl Seashell hoop / Rains Laptop Cover / Skall Studio taske / Skall Studio Edie bluse / Adidas Superstar 82 / Tekla håndklæder

Jeg havde fødselsdag igår, så jeg tænkte jeg lige ville dele min ønsker med jer. Jeg har i år valgt at holde noget lidt større. Så jeg havde inviteret 14 piger til aftensmad. Det krævede en del forberedelse og større indkøb, men sådan er det. Det var SÅ dejligt at se alle mine veninder. Det er ikke tit jeg ser dem, fordi vi er meget spredt. Jeg havde ikke turde håbe på alle kunne, fordi jeg havde valgt en hverdagsaften at holde fødselsdag, men næsten alle kunne, og det var helt perfekt. Det var den bedste fødselsdag jeg længe har haft.

Mine ønsker

Jeg har altid så svært ved at finde ønsker, fordi jeg oftest bare plejer at købe det jeg gerne vil have. Jeg synes selv jeg har fået samlet en meget god liste. Alle er nogen ting jeg længe har tænkt jeg gerne ville have, så de skulle jo selvfølgelig på min ønskeliste. Diffuseren står lige nu øverst sammen med æteriske olier.

Hvad fik jeg i gave?

Af min familie fik jeg tasken fra Skall Studio og uldsokkerne og af mine bedsteforældre fik jeg penge. Det var nemlig også en del af min ønskeseddel, fordi jeg tænkte det ville være rart at have lidt til, når jeg skal flytte videre. Så dem har jeg fået sat ind på min opsparing. Af mine veninder fik jeg den smukke skjorte fra Skall Studio og Rosenvand, Jojoba Olie og renseolie fra Naturlig Olie. Af min svigerfamilie fik jeg en diffuser fra Meraki samt en æterisk olie til at bruge dertil. Så dejlige gaver. Jeg glæder mig til at få det i brug.