Personlig udvikling

Jeg er kommet ind på uddannelse

Jeg har endelig fået svar på om jeg er kommet ind på min ønskede uddannelse. Jeg fik svar onsdag nat i sidste uge. Jeg sad oppe til 00.30 for at få tjekket mit svar. Jeg måtte lige sidde lidt i kø, før jeg kunne komme ind og tjekke. Min storebror og hans kæreste havde købt champagne ind, så da jeg fik det positive svar, åbnede de op for champagnen. Jeg har fået en plads på multimedieuddannelsen ligesom jeg havde drømt om. Vi fejrede det hele familien om natten. Det hele var ligesom det skulle være <3

Læs også: Produkter jeg gør brug af

Jeg skal starte den 1. september her i Aalborg, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang. Jeg synes selv jeg har haft en rigtig god mavefornemmelse hele tiden med uddannelse, at jeg ville komme ind. Jeg er glad for at min mavefornemmelse har haft ret, og jeg tror på, at det betyder det her er det rigtige valg for mig. Jeg tror på det her er starten på at komme den rigtige vej frem i livet for mig.

Er du kommet ind på din drømmeuddannelse i år? Hvis ikke, er jeg sikker på, at du kommer ind næste år. Der er en mening med alting. Det tror jeg på. Find frem til dine interesser. Hvor ligger de og hvad motiverer dig og gør dig glad? Det har jeg brugt det sidste år på at finde ud af. Jeg tror på dig <3

Mit opslag på insta om alle mine usikkerheder inden jeg fik svar fra min uddannelse.

Knus