Personlig stil

Jeg er blevet månedens PLUS-blogger

Bloggers Delight har valgt mig til månedens PLUS-blogger. Det er en stor ting for mig, da jeg stadig er meget ny indenfor dette fag. Interviewet med mig, kan i læse her. Det gjorde mig utrolig glad, da jeg modtog en mail fra Bloggers Delight om at jeg var blevet månedens PLUS-blogger og om de måtte interviewe mig. Selvfølgelig måtte de det. De har udgivet det, og jeg må nok indrømme, at jeg har været meget spændt på det indlæg. Det er nyt for mig at blive interviewet og nyt for mig at andre folk skriver om mig. Men et klap på skulderen vil jeg gerne give mig selv.

Læs også: Fem profiler på Instagram med sans for mode, og som matcher min stil

Hvorfor deler jeg dette med jer?

Det gør jeg fordi, at jeg efterfølgende har fået endnu mere motivation til at fortsætte. Det er ikke altid let at være kreativ og finde på nyt indhold. Det kræver meget mere end bare lige at udgive, det kræver også at man får skrevet noget indhold som kan holde jer på indlægget og holde jer som læsere på bloggen. Derfor gør det mig også rigtig glad, at Bloggers Delight har valgt mig. Jeg elsker at skrive og være kreativ på denne måde, og jeg elsker at udgive indhold til jer og at kunne inspirere jer. Jeg finder selv så meget inspiration hos bloggere, og jeg håber på, at kunne gøre det samme for jer.

Derfor vil jeg også gerne høre noget fra jer. Er der noget indhold i gerne vil se mere af, noget i gerne vil se mindre af eller noget i synes mangler?