Guide, Indretning

Inspiration til weekenden, samt weekendtips

Inspiration

Jeg kan egentlig godt lide at bruge min tid på sådanne indlæg. Jeg nyder at sidde og lave collager på denne måde. Jeg har også tidligere udgivet 2 indlæg med moodboards, (find dem her og her). Jeg kan især godt lide at bruge nogen af mine moodboards til baggrund på min computer. Det giver så god inspiration, når man åbner sin computer og så elsker jeg at have en pæn baggrund. Win Win.

Jeg skal flytte om ikke så længe, kun en lille måned til. Jeg søger derfor meget inspiration til indretning og især spiseborde, som i nok kan fornemme haha. Jeg drømmer lidt om et mere farverigt spisebord. Jeg har i min nuværende lejlighed kørt et meget minimalistisk og mørkt tema, men nu vil jeg gerne have flere farver ind. Jeg tænker lidt at køre en minimalistisk, men farverig stil. Jeg har dog ikke så meget plads. Jeg skal nemlig flytte på kollegie. Et PFA-kollegiet. Nogen af jer har nok hørt lidt om det. Jeg faldt over kollegiet på Josefine Baks instagram. Hun havde delt en IGTV, hvor hun viste rundt og fortalte om kollegiet. Jeg synes det lød super interessant og så søgte jeg ind, og fik en bolig. Jeg glæder mig så meget. Jeg glæder mig også lidt til at skulle indrette et så lille værelse. Boligen indeholder et værelse, altan og toilet/bad, og så er der fælleskøkken. Det bliver meget spændende og bliver noget helt andet end hvad jeg har boet i nu.

Læs også: Torsdag den 18 juni

Weekendtips

Jeg har egentlig ikke de vilde planer denne weekend. Jeg skal arbejde, men jeg tænkte jeg lige ville dele lidt ud af, hvad man nu kunne lave. Så kan jeg sidde og være lidt misundelig, mens jeg sidder her og skriver. Lørdag skulle de vidst love ligeså godt vejr som de her dage, men søndag skal vejret vende fuldstændig og give os regn. Øv. Men så kan man være udenfor hele lørdag og så være indenfor hele søndag.

  • Tage en tur til stranden eller friluftsbad med picnic kurv. Det er så hyggeligt.
  • Gå eller cykel en lang tur langs vandet eller havnen og nyd vejret og glade mennesker.
  • Løbe en tur, nok smartest tidlig morgen eller sen aften, ellers er det for varmt.
  • Tage til en isbod og få en stor god is. Man må gerne, når det er sommer hehe.
  • Ligge sig på altan eller i haven og læse en god bog eller lytte til podcast/lydbøger.
  • Købe en masse frugt, selvfølgelig fra danmark i sæson, og lave sig en frugtskål. Mums, eller lave sig en smoothie med bær og frugt.
  • Lave sin egen granola. Smager så godt ovenpå yoghurt med fx friske jordbær. Find 3 opskrifter her, som jeg godt kunne tænke mig at prøve. (Peanut butter granola med chokolade og rosiner, granola med kokosflager – klar på 15 minutter, chunky granola med peanut butter, chokolade, rosiner og kokos.)
  • Bage boller og spise nybagte boller med et godt lag smør. Ville gerne jeg kunne tage mig sammen til at bage noget mere. Så ville jeg følge denne opskrift, denne eller denne.

Har i gode tips til, hvad man kunne bruge sin weekend på, og hvad skal i bruge den på?