Guide

Marts inspiration

Jeg synes godt nok, at tiden flyver stærkt i øjeblikket. Tænk at vi allerede er i midt februar, og snart marts. Januar fløj også bare afsted synes jeg, selvom januar oftest plejer at være en meget lang måned. Det synes jeg ikke det har været i år på trods af pandemien over hovedet.

Vi har hele februar været sendt hjem fra studie og haft online over teams. Jeg synes egentlig det har fungeret virkelig godt, og jeg har været meget tilfreds med vores undervisning. Jeg er spændt på, hvornår vi kommer tilbage til fysisk undervisning, og om vi overhovedet kommer tilbage på det her semester. Jeg kan egentlig godt lide at have undervisning hjemme, og jeg synes det er dejligt, at man ikke skal til og fra skole på cyklen, og at man er hjemme og kan have undervisningen, hvor man nu vil. Jeg har fx brugt de sidste 5 dage hjemme hos mine forældre, hvor jeg så havde undervisningen. Det er dejligt, at man ikke er begrænset af sin undervisningen.

Hvordan har i det med hjemmeundervisning og lockdown?

Læs også: Torsdag den 4. februar

Inspiration til marts

  • Jeg glæder mig enormt meget til at kunne komme ud og spise på restaurant igen, og komme ind på en café og drikke en god kop kaffe. Det er noget af det jeg savner mest ved denne her lockdown. Når byen åbner igen, vil jeg gerne ud at spise på en rigtig restaurant, der har været lukket helt ned, og ikke har haft takeaway. Det er med at støtte så meget man nu kan. Hvor vil i gerne spise, når byen åbner op igen?
  • Jeg har også en enorm stor trang til at shoppe. Kan i nikke genkendende til det? Lige nu står et gråt joggingsætet par sneakers fra Asics og denne jakke øverst på min ønskeliste.
  • På boligfronten kigger jeg ofte på ting til min lejlighed/værelse. Jeg har ikke så meget plads, og skal derfor begrænse mig utrolig meget. Jeg har dog få ting jeg gerne vil have og ting jeg ville ønske jeg havde plads til. Jeg ønsker mig blandt andet denne her skoreol, en flot vasketøjskurv, en diffuser med duftpinde og en træ kurv til eventuelle tæpper. Jeg ville ønske jeg kunne tilføje flere ting. Zara Home har nogen helt vildt flotte ting, og jeg ville gerne have mere plads til det.
  • Jeg vil gerne være mere kreativ med min madlavning. Jeg går oftest bare efter den nemme løsning, fordi jeg ikke orker særlig meget tid i køkkenet. Jeg har i julegave fået bogen “Grøn Aftensmad” fra Valdemarsro, hvilket sommetider kan hjælpe lidt på min madlavning. Man går oftest efter det man kender, men kogebøger kan hjælpe til at komme lidt ud over grænserne. Den hare hjulpet mig et par gange allerede. Pasta er helt sikkert noget jeg gerne vil eksperimentere mere med. Alle de forskellige lækre pastaretter der findes.
  • Guides – Aalborg Blend In, Aarhus Blend In og Odense Blend In laver guides til ting man kan lave i de forskellige byer. Både street art tour, hvor man skal spise, hvor man kan drikke kaffe osv osv… Tjek dem ud.

I marts skal jeg:

Ikke ud at spise, som jeg virkelig havde håbet på. Restaurant-stemningen må man være kreativ med og prøve at lade derhjemme samt maden.

Jeg skal holde min fødselsdag for min familie, min kæreste og mine veninder. Det bliver over flere omgange, da jeg jo heller ikke har så meget plads hos mig, og så selvfølgelig på grund af skønne rona.

Jeg skal også ud at løbe og gå en masse ture. Jeg nyder lige nu at komme meget ud, når man har haft undervisning. Det er ikke meget man kommer ud, når man er hjemsendt. Jeg er lige nu i gang med at træne op til et halvmarathon jeg måske skal løbe i maj, hvis ikke det bliver aflyst. Så min tid går med rigtig meget løb, og det er dejligt at have noget hængende over hovedet, der tvinger en udenfor. Jeg har også hørt rigtig mange have lavet en challenge med at nå de 10.000 skridt dagligt. Det er også en rigtig god ting, for at være sikker på, at man kommer udenfor en dør, og ikke kommer til at være indenfor en hel dag uden frisk luft.

Hvad skal i lave i marts? Og har i noget inspiration i kunne have lyst til at dele i kommentarfeltet?