Indretning

Inspiration til kommende lejlighed

Jeg har lavet et lille moodboard med alt inspiration jeg har fundet til den kommende lejlighed som min kæreste og jeg snart flytter ind i. Jeg bruger rigtig meget tid på pinterest for at finde inspiration til, hvordan vi kan indrette vores lejlighed. Link til min profil.

Læs mere: Update – ny lejlighed, studie

Vores kommende lejlighed har placering i øgadekvarteret i Aalborg. Det er en dejlig og rolig placering tæt på Østre Anlæg. Jeg glæder mig til at det bliver mit nye hjem og til at bo sammen med min kæreste. Det bliver dejligt at have det sammen.

Jeg vil selvfølgelig gerne opdatere jer endnu mere om vores indretning og hvilke tanker vi gør os. Lige nu er jeg vildt forelsket i hylder på væggene, et langt træbord med 6 træstole og en træreol til bøger og magasiner. Det bliver spændende, hvordan vores lejlighed kommer til at se ud. Jeg har taget et valg om at finde det meste fra genbrug eller dansk produceret. Vi er begge meget minimalistiske og kvalitetsbevidste i vores indretning, så det er klart det vores indretning kommer til at afspejle.

Hvor finder i inspiration til jeres indretning? Og hvilke ord passer på jeres indretning?