Indretning

Inspiration til indretning, soveværelse

Wall of art Blå / Wall of art Blå og orange / Wall of art gul og blå / Wall of art blå og gul /  Moodings skamleH&M Home bænk / Væghylde Hübsch Interior / Bloomingville Bordlampe

Jeg har fået flyttet lidt rundt på mit værelse nu, og kan nu igen se, at jeg stadig mangler lidt. I kan se tidligere indretning på mit værelse her. Jeg har nu fået det vendt fuldstændig om, så jeg fra min seng kan kigge ud af vinduet og få solen lige ind. Så skønt. Jeg har boet i lejligheden i 4 måneder nu, og er altså stadig ikke helt på plads. Vi har også stadig lidt mangler i stuen, men sådan er det, når man har meget at se til. Så glemmer man lidt lejligheden, og så kommer den bare til at stå. Så det går lidt langsomt frem af, men det skal nok komme, og vi skal nok få en færdig stue. Jeg har blandt andet haft kigget lidt på dette billede/plakat fra Kongstad Studio til vores lille spisestue. Billedet illustrerer tankemylder og overtænkning, hvilket beskriver vores situation her i lejligheden ret godt. Det er noget vi begge to og især mig er alt for gode til.

Læs også: På vej mod forår, fire forårsjakker

Til mit værelse

Jeg ønsker væghylden til at have over min seng sammen med billederne. Jeg forestiller mig, at det kunne være ret smart, og så kunne billederne samtidig tilføje lidt farve til mit værelse. Jeg er lidt i tvivl om jeg gerne vil have skamlen eller bænken på mit værelse. Både bænken og skamlen kunne stå flot under mit billede fra Curated Copenhagen. Lampen kunne eventuelt stå flot oven på ellers ville den også passe godt ind henne på min reol. Skamlen ville passe godt ind med dets farver, hvis jeg nu også fik anskaffet mig den væghylde. Så ville de to ting gå godt sammen til værelset.