Guide, Personlig stil

Inspiration, hvem inspirerer mig?

mig der søger inspiration

Jeg har fået et par spørgsmål omkring inspiration, og hvor jeg får min inspiration fra. Jeg er ikke selv særlig kreativ, hvad angår at sammensætte outfits. Derfor søger jeg rigtig meget rundt på instagram og følger de profiler der inspirerer mig aller mest. Jeg gemmer de outfits jeg synes om i saved, og så går jeg tilbage, hvis jeg en dag har tøjkrise og mangler inspiration.

Læs også: Den 29. oktober #dagens

Lad os komme til det indlægget skulle handle om.

Hvor får jeg min inspiration fra?

Blogs

Jeg sørger altid for at opdatere mig på nyeste indlæg hos Bloggers Delight. Jeg er stor tilhænger af at læse blogs, fordi jeg synes det er et bedre sted at udtrykke sig, i stedet for kun at have instagram. Det er blandt andet også derfor, at jeg stadig prøver at opdatere herinde. Det er noget helt andet jeg kan med min blog i forhold til instagram. Jeg nyder at have mit eget lille space, hvor kun jeg opdaterer.

Jeg er i øjeblikket eksempel rigtig godt opdateret og læser hvert et indlæg hos Caroline Plummer, der går under blognavnet Rainbow Dash, og Frederikke Toftsø, der går under blognavnet Fredesblog. Jeg elsker at se de forskellige fede sammensatte outfits hos Rainbow Dash. Fredesblog har længere indlæg med mere tekst, som jeg nyder at læse og føler mig utrolig inspireret af.

Youtube

Youtube er også en platform jeg bruger meget. Ikke i den forstand, som at jeg selv opdatere med videoer, men jeg følger en masse inspirerende mennesker, der ligger videoer op. Der er jeg blandt andet meget inspireret af Emilie Briting, Emilie Malou, Julie Rønsholt, Laura KeilAnastasia Nielsen og Isabella Buch. Anastasia og Isabella er begge meget nye på Youtube, ligesom jeg er ny hos Bloggers Delight. Jeg er meget inspireret af de nye. Jeg elsker at følge med, støtte dem og se hvad de laver, og få ideer derfra.

Instagram

Som nævnt er instagram mit mest brugte medie, og jeg elsker den måde det fungere på. Jeg elsker at være kreativ, finde pæne steder at tage billeder og få billederne til at passe sammen. Ovenfor kan i se mine saved lige nu fra dem der inspirere mig.

Jeg er lige nu meget inspireret af Frederikke Toftsø og Sidsel Alling. Jeg er meget inspireret af deres tøjstil og deres sammensætninger. Deres stil er simpel, minimalistisk og tænker på tøjets kvalitet og bæredygtighed. Det er det samme jeg gør og prøver på, når jeg køber tøj.

Men efter at følge med hos Caroline Plummer får jeg endnu mere lyst til at eksperimentere med min stil. Få lidt flere skjorter ind, og nogen lidt anderledes bukser, fx nogen i læder.

Jeg følger utrolig mange profiler på instagram. Jeg nyder at følge med hos så mange, og se hvad de laver. Jeg har dog nogen bestemte, hvor jeg ser alt indhold og nogen jeg kun ser engang i mellem. Charlotte Caroline er en af dem, hvor jeg ser alt indhold hun laver. Hun er så inspirerende, har altid pæne outfits og så er hendes fokus lige nu på selvkærlighed. En ting jeg er dårlig til at fokusere på, mig selv. Jeg har alt for travlt med alt for mange ting, og jeg glemmer ofte at tænke på mig selv og mit helbred. Det er hun blandt andet rigtig god til at fokusere på. Det samme er Anna Reinholdt. To meget inspirerende mennesker. Hvis ikke du følger dem, synes jeg du skal gøre det.

Jeg er meget inspireret af den simple og minimalistiske stil. Den kører Katrine Regnbue i hendes lejlighed. Jeg glæder mig meget til at se hendes resultat, for hvad jeg kan se indtil videre, bliver det rigtig flot, og nogle af tingene kunne jeg godt tænke mig at implementere i min lejlighed. Hun har lavet en konto, så man kan følge med i hendes proces.

I forhold til minimalistisk stil og simple og naturlige farver, inspirerer Katrine Krogh, Freja Rømer, Tina Maria, Anna Moestrup, Emilie Lilja og Mathilde Gøhler mig. De er alle meget inspirerende på hver deres måde, og den måde de sammensætter deres outfits på.

I forhold til det at fokusere mere på bæredygtighed og gøre mere brug af genbrug, har jeg også nogen mennesker jeg virkelig nyder at følge, og se hvordan de holder sig mere bæredygtige. Her er det Gitte Mary, Johanne Jacobsen, Camilla Egeberg og Pernille Moesgaard.

Kunne i lide sådan et indlæg, og kunne i bruge flere af sådanne indlæg? Det blev lige lidt længer end forventet, men det håber jeg ikke gør noget. Jeg har i hvert fald fået alle ind, der inspirerer mig lige nu. Min inspiration fra andre skifter meget, så jeg kunne eventuelt godt udgive flere indlæg som dette løbende, når jeg finder andre gode mennesker i kan blive inspireret af.