Indretning

Indretning af spisestue

TæppeLampe / Spisebord / Vitrineskab / Flettet kurv / Spisestol

Nu er der ikke længe til, at jeg skal flytte. Allerede fra den 1. december har jeg lejlighed, så altså kun en måned tilbage. Det er lidt nervepirrende, og det bliver en kæmpe omvæltning. Det er en 3-værelses lejlighed, og vi er kun to, der skal bo sammen. Derfor har vi et fællesværelse, hvor vi har tænkt os at lave spisestue. Vi er lidt nervøse for, at der ikke er plads til en sofa og et tv, så til en start bliver der bare spisebord og vitrineskab. Vi har snakket om lidt forskellige indretningsideer, og når man er to, må man jo gå på kompromis. Heldigvis er min grankusine og jeg sådan nogenlunde enige om indretningen, så jeg tror slet ikke det bliver noget problem, når vi når så langt. Jeg er meget fascineret af den minimalistiske indretning med mørke farver. Ovenfor har jeg fundet lidt som jeg gerne vil indrette vores spisestue med. Om der kommer en sofa ind også, må tiden vise.Det kan vi først vurderer efter vi har fået lejligheden. Jeg har i hvert fald forelsket mig lidt i denne her sofa, den ville også passe fint ind i ovenstående tema.

Vi glæder os begge to utrolig meget, og vi laver nærmest ikke andet end at kigge på møbler og forskellige former for indretning. Pinterest er blevet min mest brugte app her i tiden. Hvis det lyster, kan i eventuelt følge mig her.