Gøre flere ting alene

Gøre flere ting alene

Jeg har været ude at bade alene for første gang. Jeg mærkede, da jeg var i sommerhus glæden ved at bade og, hvilken følelse det giver mig. Derfor kunne jeg mærke, at det var det jeg trængte til. Trængte til at prioritere mig selv og mærke den følelse det bare giver, når man bader. Det er så befriende og det kolde vand, gør bare noget godt for kroppen.

Jeg vil gerne gøre flere ting alene for at udfordre mig selv og lære mig selv bedre at kende på de punkter

Ting jeg gerne vil gøre alene:

  • Badetur
  • Tage på café, sidde udenfor og drikke kaffe og spise en bolle med ost
  • Sommerhustur
  • Ligge og tage sol
  • Flere gåture
  • Endagsture (til havet, i skoven, bytur, gåtur, badetur)

Er du god til at gøre ting alene? Hvilke ting kan du godt lide at gøre for at prioritere dig selv?

Back to Top