Personlig udvikling

En snak om at gøre ting alene

Jeg vil gerne prøve at tage mig mod til at gøre ting alene. En drøm for mig er at tage en rejse alene, hvor jeg kan møde nye mennesker, spise alene på café og restaurant.

I sommers var jeg ude at bade alene. Jeg blev utroligt stolt af mig selv, og der fik jeg modet til at bevæge mig ud og gøre flere ting alene. At bade/svømme giver mig så meget glæde, men det er grænseoverskridende for mig at bade, så da jeg gjorde det alene blev jeg utrolig glad og stolt. Glæden ved lige den badetur kunne ikke beskrives. Jeg prioriterede mig selv, tog mig tiden til kun mig. Det vil jeg helt sikkert gøre til sommer igen.

Jeg vil gerne gøre flere ting alene for at udfordre mig selv og lære mig selv bedre at kende på de punkter.

Ting jeg gerne vil gøre alene:

  • Badetur
  • Tage på café, sidde udenfor og drikke kaffe og spise en bolle med ost
  • Bruge kaffebarer/caféer til at studere alene
  • Tage en weekend i sommerhus
  • Flere gåture/løbeture
  • Endagsture (til havet, i skoven, bytur, gåtur, badetur)

Er du god til at gøre ting alene? Hvilke ting kan du godt lide at gøre for at prioritere dig selv?