Dagens, Personlig stil, Personlig udvikling

Forberedelser til sommerhus

Jeg tager i sommerhus i en hel uge fra i dag. En hel uge i sommerhus med min egen familie. Jeg glæder mig så meget til at komme op til havet og sommerhuset. Jeg ville gerne have en masse dejlige morgenture til havet i både både løbeture og gåture. Det er allerede min tredje tur i sommerhus bare i år. Jeg havde en hel uge i sommerhus med min svigerfamilie også. Det er så dejligt at have så meget tid i sommerhus og ved havet. <3

I denne weekend skulle jeg have været til Grøn Koncert sammen med 4 af mine dejlige veninder. Jeg meldte afbud og solgte min billet, fordi jeg kunne mærke, at jeg bare trængte til en mere rolig weekend. Jeg har haft 2 uger med min svigerfamilie og min kæreste, hvor jeg ikke var hjemme og den seneste uge har jeg arbejdet 45+ timer. Jeg var træt og jeg trængte bare til tid til at kunne prioritere mig selv. Jeg valgte at tage hjem til mine forældre igår. Jeg trængte til at bruge tid med min familie og bare kunne slappe sammen med dem inden vi tager videre i sommerhus. Det har jeg trængt til.