Personlig stil

5 sneakers til det nye år

Nike Initiator / Salomon Vintage / New Balance 990 / New Balance 530 / New balance 860

Sneakers synes jeg er utrolig vigtige i et outfit. Det kan ofte lige gøre det ekstra ved dit outfit. Det gør ikke noget at bruge mange penge på sneakers.

Læs også: What i wanna wear

Det er  også bare lidt federe at købe et par sko, i stedet for en trøje. Gode og behagelige sko betyder rigtig meget for mig. Jeg er en person der holder utrolig meget af at gå. Derfor vil jeg helst have nogle der både er praktiske, men altså også fede. Jeg har selv de grå New Balance 990, som jeg er utrolig glad for. Man får ikke ømme fødder af at gå rundt i dem en hel dag, og så er de så behagelige at have på.

Jeg har set lidt på dem fra Salomon også, som vidst skulle være gode til vandring. Min far ejer selv et par, og har selv brugt dem til hans vandreture med min mor. Jeg har aldrig selv set det som en sko, der kunne komme på mode, derfor blev overrasket, da jeg pludselig så Salomon som en modesko. Men jeg er nok alligevel faldet for dem, og skoen er i mange lækre farver. Blandt andet denne her, som også er lidt cool. Så kunne godt være, at det bliver mit næste køb, hvad angår sko. Jeg har godt nok mange sko, men desværre er det kun mine sko fra New Balance, som jeg egentlig rigtig bruger, fordi de altså er de mest behagelige, og de bedste at gå i. Så derfor må jeg altså bare fokuserer det praktiske, når jeg kigger på sko.