Guide

Fem profiler på Instagram med sans for mode, og som matcher min stil.

Kjolen på billedet er fra Proem Parades

Instagram er af de steder jeg ofte finder inspiration. Både overordnet æstetik og ting der er rare at se på, men også outfits. Der er virkelig mange profiler der deler ud af deres outfits og hvordan de styler de forskellige items. Jeg vil nedenfor dele de fem profiler som jeg er meget inspireret af i øjeblikket.

Jeg håber i vil læse med, og eventuelt gå ind og følge dem.

Læs også: Weekendplaner samt tips til weekenden

Profiler der inspirerer mig

Sidsel Alling

Sidsel har sans for mode og forstår den simple sammensætning. Sidsel gør meget brug af sin instagram samt sin blog på fashionpolish.dk. Hun bruger simple farver i sine outfits og er rigtig god til at finde gode genbrugsfund. Hendes indretning er simpel men farverig. En indretning man godt kan være lidt misundelig på. Sidsel inspirerer mig med hendes afslappede stil med både blazer og striktrøjer. Hun har vist mig, at en blazer ikke kun fungerer til fine arrangementer, men også i hverdagen sammen med et par leggings.

Katrine Krogh

Katrine Kroghs feed er simpel og minimalistisk og jeg er vild med det. Hendes outfits er simple med simple farver, og det samme er hendes indretning. Katrine er også en del af bloggerverdenen og blogger på katrinekrogh.com. Hendes simple og minimalistiske stil inspirerer mig sammen med hendes brug af de simple farver som beige, brun og sort.

Læs også: Februar tanker

Fredesblog

Frederikke har udover sin instagram, bloggen fredesblog.dk. På hendes blog og instagram lægger hun stor vægt på bæredygtighed og det at undgå engangsplast. Hun har endda lavet sin egen klimaaftale, hvor hun blandt andet vil skære ned på sine rejser og på sit kødforbrug. Jeg har altid været meget interesseret i at læse blogs og fredesblog har altid været en af mine favoritter. Hendes stil og indretning er inspirerende. Hun er generelt en meget inspirerende kvinde.

Caroline Plummer

Caroline har et fantastisk udtryk og sans for mode. Caroline har udover sin instagram også bloggen rainbowdash.dk. Hun er lidt vildere i sin stil i forhold til de tre ovenfor. Hun kaster sig ud i vildere items og rocker det totalt.

Charlotte Caroline

Charlotte Caroline er en fuldstændig fantastisk internetpersonlighed. Hun viser alle sider af sig selv, og formår virkelig at inspirere og motiverer sine læsere. Hun har sans for mode og indretning. Hun kan mikse og matche alle mulige forskellige farver og alligevel få et fedt outfit ud af det. Hun er så utrolig sej, og en af dem jeg virkelig sætter pris på at følge med hos. Hun inspirerer på alle punkter, og giver mig lyst til at vil opnå endnu mere, men giver mig alligevel også plads til at slappe af i det sted man er i nu. Hvis ikke i allerede følger hende, så synes jeg bestemt i skal trykke jer ind på hendes instagram med det samme og trykke follow.

Jeg håber i kunne lide sådan et indlæg, for det kunne godt være at der kommer endnu et, på et tidspunkt.