Personlig stil

Februar tanker

Jeg har ikke prøvet at udgive sådan et personligt indlæg før. Eftersom jeg har set flere bloggere gøre det, tænkte jeg at det var også en mulighed for mig at dele lidt ud af mine tanker. Billedet er taget fra en af mine mange løbeture over broen i skønt vejr.

Mine tanker

 • Jeg sidder lige nu i gang med en kvote 2 ansøgning. Jeg sidder og kæmper med at få den færdig, så den kan blive sendt afsted. Jeg havde måske tænkt, at det var nemmere end det egentlig er. En motiveret ansøgning kræver en del. Jeg søger ind på markedsføringsøkonom, og da mit snit ikke er højt nok, er jeg nødt til at søge ind på kvote 2. Jeg sidder i mit andet sabbatår, og glæder mig nu egentlig til at komme i gang med skole igen.

 

 • Jeg har meget arbejde i øjeblikket, og er derfor ikke rigtig kommet afsted på en løbetur. Jeg skal blive bedre til at minde mig selv om, at det er okay at tage pause, når man er presset et andet sted. Jeg er så træt efter en arbejdsdag, at jeg kun orker at ligge i min seng.

 

 • Jeg vil så gerne snart ud at rejse og opleve. Jeg er lidt ude i at tage en rejse helt alene? Har i prøvet det, og hvad kan i anbefale til en som skal rejse alene for første gang?

 

 • Jeg har forelsket mig i denne her jakke, og jeg er snart overbevist om, at jeg nok ikke kan leve videre uden den jakke. Jeg synes den går utrolig godt til så mange outfits, og er altså ikke en man bliver træt af. Det er en jakke der kan gå igen i flere år, og kan bruges til både vinter, forår og efterår. Men eftersom jeg her i februar måned kører zero shopping challenge, må jeg jo nok hellere vente til næste måned med at forære mig selv den jakke.

 

 • Hvornår kommer der lidt sol igen? De sidste dage har godt nok været grå. Vi havde lige et par dage i sidste uge, hvor vejret var fantastisk. Man skulle næsten tro, at det var blevet forår.

 

 • Jeg elsker “Kurs mod fjerne kyster” og “Kurs mod nord”. Jeg har set hele sæsonen med “Kurs mod nord”, og er nu startet på “Kurs mod fjerne kyster”. Det er så fantastisk et program, og gør bare min rejselyst endnu være. Tænk at nogle steder i denne her verden kan være så smukt. Jeg må nok også bare indrømme at havets dyr fascinerer mig rigtig meget.

 

 • Jeg har nærmest kun lyttet til Benjamin Hav de sidste uger. Hans to nye albummer er jo for lækre. Jeg er så vild med hans måde han skriver sine sange på og så selvfølgelig hans stemme. Hvis i ikke har lyttet til hans to albummer, så synes jeg i skulle give dem et lyt, og fortæl mig, hvad i synes?

 

 • Med ovenstående har Suspekt netop også udgivet et nyt album. Det tror jeg, at jeg vil prøve at høre. Suspekt er så dygtige, så det kan umuligt skuffe det album. Har i hørt det, og hvad synes i om det?

 

 • Jeg glæder mig så meget til vi modtager vores stumtjener til vores jakker. Lige nu er jakkerne bare smidt på et lille stuebord vi har til at stå. Det bliver dejligt at få jakkerne op og hænge. Det kommer så hurtigt til at se rodet ud, når jakkerne bare er smidt.

 

 • Jeg har næsten lige færdiggjort “Helt sort” med Melvin Kakooza. Jeg græd af grin flere gange. Hold op, hvor er det sjovt. Han er genial den mand.

 

 • Jeg har længe haft kigge til denne utrolig smukke smukke kjole fra Proem Parades. Nu er den endelig kommet på lager, og hvad gør man så? Jeg har mange fine arrangementer i vente, hvor den kunne passe perfekt ind. Der er bare lige det, at hvis jeg køber denne kjole kommer jeg til at stritte i mod min challenge. Det går jo ikke, men samtidig vil jeg heller ikke risikere, at den bliver udsolgt. Stuggle. Skulle jeg droppe den challenge?
  Proem Parades har et helt unikt koncept. Kan i huske jeg har nævnt dem tidligere? Hvis ikke, kan i genlæse det her.

11 tanker fra februar måned. Fortæl mig endelig om i kan lide sådanne indlæg.