Personlig stil

Et hjemmeoutfit, også perfekt til en god gå tur

H&M Hættetrøje / North Face bukser, købt i Vietnam (similar) / Salomon Advanced / Fleece (genbrug)

Et outfit fra et par dage siden. Jeg har fundet mine bukser frem som jeg købte da jeg var i Vietnam. Jeg kom nemlig til at se de her fede bukser fra Planet Nusa, og kom derfor til at tænke på, at jeg da egentlig havde nogle der mindede om. Så de er nu blevet taget i brug. Helt ægte er de selvfølgelig ikke, fordi de jo købt i Vietnam. Men jeg synes nu de fungerer ret godt alligevel, og så kan det nederste stykke lynes af, så det bliver til shorts. Jeg brugte bukserne rigtig meget, da jeg var ude at rejse. Både som shorts og som almindelige bukser. De er super behagelige at have på, og er rigtig gode til, hvis man skal gå nogle ture eller bare slappe af derhjemme. De kan lidt det hele, og så er de jo også lidt seje.

Læs også: Inspiration til indretning, soveværelse