Bæredygtighed, Personlig stil

En ny bæredygtig jakke

Binné City Jacket / Organic Basics Circular Denim Chino /

Jeg har endelig fået købt min drømmejakke. Jeg har kigget på jakken siden oktober måned, hvor jeg så den på Binnés profil. Jeg synes jakken er SÅ smuk og så fed med detaljerne på samme tid. Jeg er overrasket over, hvor flot den er til mig. Jeg var virkelig nervøs for, hvordan den ville sidde, og hvad jeg så skulle gøre, hvis den var for lille. Jeg har fået jakken specialsyet. I jakken er der oprindeligt foer i, hvilket jeg synes blev for varmt, da jeg gerne ville bruge den som overgangsjakke, derfor spurgte jeg om der kunne gøres noget ved det. Det kunne der heldigvis godt, så der blev syet hør ind i jakken i stedet, hvilket er helt perfekt til vejret lige nu. Det er det jeg elsker ved at handle ved sådanne små virksomheder.

Jakken er købt, fordi jeg ved, at jeg vil få den brugt i mange mange år, og jeg kan bruge den to sæsoner af gangen.

Har i købt bæredygtigt tøj? Og hvordan er jeres forhold til bæredygtighed?

Knus 💚