Bæredygtighed

En mere bæredygtig garderobe

bæredygtig

Skall Studio t-shirt / Skal Studio skjorte / I Blame Lulu strik hvid / I Blame Lulu strik sort / Skall Studio sokker / Binné city jakke / Binné mini nederdel

Jeg går efter en mere bæredygtig garderobe. Jeg er ligeså stille på vej, men har lige haft nogen måneder, hvor jeg har shoppet mere fast fashion. Det har givet mig dårlig samvittighed, og det jeg har shoppet er jeg hurtigt blevet træt af, så det bruger jeg slet ikke mere, og er blevet puttet i en pose til genbrug nu.

Læs også: Tips til orden og brug af notion

Jeg har lavet købe stop og køber meget lidt tøj nu. Tøjet ovenfor er sat på min ønskeliste, da det kræver at man er god til at spare op, fordi det er lidt dyrt. Jeg synes bare det er helt specielt at gå i tøj, man ved der er tænkt ekstra på. Både i produktion og materialer. Lige nu står jakken fra Binné øverst på min ønskeliste. Den er simpelthen så smuk. Jeg ønsker mig også nederdelen samt bukserne derfra. Jeg ønsker mig både easy wool pants og easy pants.

Jeg ønsker mig også flere striktrøjer fra I Blame Lulu. Jeg har tidligere skrevet lidt om dem her omkring, hvordan deres produktion foregår. Jeg har to striktrøjer derfra, og jeg absolut elsker dem. De vil forevigt være i min garderobe og jeg finder dem frem hvert år.