Bæredygtighed

En mere bæredygtig barbering #2

barbering

barbering

Jeg har for ikke så længe siden nævnt lidt om, hvordan man kan gøre barbering mere bæredygtigt. Jeg nævnte blandt andet brandet dusk, der har lavet deres eget kit med alt til barbering. Det samme har simpelt.dk gjort, og det er den jeg er endt med at bestille hjem. Jeg har afprøvet det et par gange nu, og hvor er det bare fantastisk at bruge. Simpelt og nemt. Sæben skummer nemt og skraberen er så nem at bruge uden at man skærer sig. Jeg har ikke oplevet det endnu. Jeg tror på, at det ikke bare er mere bæredygtigt, men også en billigere løsning, hvad angår køb af skrabere. Hvor kan man bare komme til at bruge mange penge på skrabere eller blade, fordi de oftere skal skiftes ud. Disse barberblade skal blot skiftes, når bladet er blevet svag, ved køb af denne shaverpakke hører der også flere barberblade til. Jeg er så glad for mit køb, og det bliver kun sådanne skrabere jeg vil anskaffe mig i fremtiden. Jeg vil lave endnu et indlæg omkring mine sæbebarer, for hvor er de bare så gode at bruge.

Hvad bruger i af skraber, og bruger i også sæbebarer til barbering? Lad mig endelig høre, hvilke oplevelser i har gjort, hvis i har anskaffet jer sådan en skraber også?