Personlig stil

En lille opdatering

fødselsdag

fødselsdag

Kjole Ganni / Sko Rollicph / Taske Ganni

Jeg har godt nok meget om ørene i øjeblikket. Jeg har meget arbejde lige nu og så har jeg familie og venner jeg også rigtig gerne vil have set. Der har derfor været lidt stille herinde, men min motivation er der heldigvis stadig og jeg har rigtig mange ideér til indlæg. Så der skal nok komme en masse, når jeg får lidt mere tid.

Jeg har også endelig fået svar på om jeg er kommet ind på studie. Jeg tror egentlig ikke lige det er noget jeg har nævnt herinde, men jeg søgte studie den 15. marts, og jeg søgte ind markedsføringsøkonom. Den er jeg altså kommet ind på og har studiestart den 1. september. Jeg glæder mig rigtig meget, og jeg er meget spændt på, hvad det er for noget. Jeg håber og tror det er lige noget for mig.

Derudover sker der også andre spændende ting. Jeg står nemlig til at skal flytte i ny lejlighed i morgen. Jeg har tidligere nævnt det lidt i et indlæg (kan i læse her). Jeg flytter på kollegie og skal bo der sammen med andre unge mennesker. Det bliver et spændende nyt kapitel jeg skal til at starte.

Billederne ovenfor er taget på Vandel Efterskole, hvor min storebror holdt hans 30 års fødselsdag. Det var en virkelig god dag og han blev i den grad fejret med lækker mad, øl og så fik han jo selvfølgelig en god omgang peber.

Jeg håber i nyder sommeren trods vejret ikke helt har været med os i år, men det kommer forhåbentlig den kommende uge.

Fortæl mig endelig, hvad i får jeres sommer/sommerferie til at gå med? Det ville jeg elske at høre om.

Mange knus herfra.