Personlig stil

Genbrug og lidt om studiestart

 

Jeg synes selv jeg har gjort mig et godt genbrugsfund. Nemlig denne skjorte. Jeg elsker ture til genbrug og jeg elsker især, når man kan finde noget man ikke kan leve uden. Jeg var så heldig at finde denne skjorte, da jeg var på en tur til genbrug med min mor. Når jeg er hjemme er min mor og jeg ofte på genbrugsture. Det er så hyggeligt, især hvis man kan finde lidt til garderoben.

Jeg har meget om ørerne lige pt på grund af studiestart, men jeg får forhåbentlig mere rytme i min hverdag, så jeg kan få mere tid til at poste lidt til jer. Jeg er så træt efter en skoledag. Jeg havde glemt, hvor hårdt det var at gå i skole. Jeg skal lige vænne mig til at sidde med bøger, lektier og computer over længere tid. Det tager godt nok bare energi. Men udover det er jeg så glad for studiet. Vi er dog først lige startet med den rigtige undervisning, men indtil videre er jeg da ikke skræmt væk.