Bæredygtighed, Guide, Personlig stil

En basisgarderobe har alle brug for #2

*Reklame for Organic Basics, idet jeg har modtaget noget af tøjet i gave

Find mit første indlæg om en god basisgarderobe her. En god basisgarderobe er for mig vigtig at have, da det kan hjælpe med at forebygge tøjkriser og så er det for mig tøj, der forbliver i garderoben sæson efter sæson. Jeg fortæller mere om min rejse med bæredygtighed i en af mine første indlæg her på bloggen (find link her).

Jeg har siden mine første indlæg taget et valg om ikke at støtte fastfashionindustrien. Det er en industri jeg tidligere har støttet og har shoppet utrolig meget. Jeg har dog haft en bedre tilgang til det siden min rejse i 2019. Den ændrede alt for mig. Jeg oplevede andre kulturer, det smukkeste natur, der gav mig en øjenåbner for bæredygtighed og jeg lærte meget mere om mig selv. Jeg kom tættere på, hvad jeg interesserede mig for og hvad jeg følte mig tilpas i.

Læs også: En ny bæredygtig jakke

Organic Basics har længe været min favorit, hvad angår basics. Jeg har en del derfra nu, og jeg blev så glad, da de gerne ville indgå et samarbejde med mig. Det giver så meget mening sådan et samarbejde, fordi det passer så godt ind i, hvad jeg står for. Organic Basics går nemlig også ind for bæredygtighed. De har udvalgt en specielt fabrik, der passer på miljøet, når de producerer deres tøj. Tøjet er af høj kvalitet og har simpelt design, der kan holde længe og som man kan beholde i sin garderobe og bruge sæson efter sæson. På fabrikken tager de også forbehold for børnearbejde og tvangsarbejde. Arbejdet foregår under ordentlig forhold og med en ordentlig løn.

Hvad indeholder en god basisgarderobe?

  • En god t-shirt er for det første vigtig til en god base. Her er en hvid og en sort nødvendig. Hvid og sort går til alt slags tøj. Mit goto er altid et par bukser og en t-shirt enten hvid eller sort alt efter buksernes farve. Jeg har i mit samarbejde også bestilt en stribet t-shirt. Jeg synes jeg har manglet lidt afveksling i min garderobe, og noget der giver lidt andet til et outfit end en hvid t-shirt.
  • Jeans er altid godt at have i garderoben. Her har Organic Basics faktisk også et godt udvalg. Et par lyse jeans og et par mørke jeans er dejlige at have. De kan bruges til alle t-shirts, skjorter, blazers og toppe. Jeg har selv et par denim bukser fra Organic Basics som jeg er så glad for. Jeg bruger dem næsten hver dag, fordi de er både behagelige og passer til alt. Dem føler jeg mig tilpas i.
  • Et sæt undertøj. Jeg har i mit samarbejde bestilt et dejligt sæt undertøj. Det er både flot og super behageligt. Jeg har bestilt deres sæt i Rip-Flex, toppen her, og underbuksen her. Underbuksen er ekstra høj, hvilket jeg synes er rart, idet de lige når over min bukser. Det hjælper både med at hole varmen og at buksen ikke skarver på maveskindet.
  • Fra deres Rib-Flex kollektion har de også en god t-shirt og en top. T-shirten fik jeg i julegave. Den er jeg så glad for og er også rigtig flot under en blazer. Toppen ønsker jeg mig til sommer. Synes den er flot i den grønne farve.

Hvad synes du ellers skal være i en basisgarderobe?

I mit samarbejde har jeg fået lov til at give jer en rabatkode, hvor i kan spare, hvis i handler på deres hjemmeside. Brug koden FREDEXB og spar 10% på dit køb <3
Koden udløber d. 15. juni og virker worldwide.

KNUUUUUS <33333