Personlig stil

Det bedste træningstøj og lidt om løb

Mit løb

Jeg har de sidste uger fået rigtig mange kilometer i benene gennem løb. Jeg har gennemført 2 challenge med min veninde og har en challenge mere i vente. Jeg har i den første challenge skullet løbe 7 km hver dag i 7 dage. Det var en hård uge, men den blev klaret. 2 uger efter havde vi valgt at udfordre os selv lidt mere med 60 km på 7 dage. Altså 11 km mere. Den gennemførte jeg i søndags, og hvor var det fedt. Det har været en rigtig hård uge. Mine ben har været meget trætte og ømme, men alligevel har jeg skullet kæmpe mig ud på en løbetur. Det er nok det, der har været hårdest, men sådan en fed følelse efterfølgende.
Næste challenge bliver på 24 timer, hvor vi skal løbe 5 km hver fjerde time i 24 timer. Det ser jeg utrolig meget frem til, selvom at jeg allerede er forberedt på nu, hvor hårdt det bliver.
Men det er så fed en følelse at udfordre sig selv på den måde. Kroppen kan holde til meget mere end man lige tror. Det har jeg i den grad fundet ud af.

Jeg er så motiveret i øjeblikket, hvad angår løb, så sig endelig til, hvis i gerne vil høre lidt mere om løb, eller har spørgsmål til det. Skriv endelig til mig.

Løbetøj

Jeg er blevet helt vild med mærket Newline Halo, og har netop lige bestilt et par cykelshorts hjem derfra, som i kan se på billedet nedenfor.Man føler sig lidt mere motiveret til løb, når man har lidt federe løbetøj. De her cykelshorts er rigtig gode til løb, netop fordi der er lommer i begge sider. Jeg har også et par fra Fusion som jeg har brugt rigtig meget, fordi der er de lommer. Jeg har nemlig altid mine telefon med ud at løbe og mine nøgler, og når jeg har de lommer, er jeg fri for at bære på det, mens jeg løber. Jeg har dermed også fundet de lange tights med lommer i siderne også. Super smart, og så er man fri for at investere i en løbetaske.

Newline Halo laver jo de fedeste ting, og jeg kunne købe mig fattig på deres hjemmeside. Men jeg har også haft kigget lidt på Planetnusa, der jo også laver en masse lækkert sportstøj. De har blandt andet de her tights i en mega fed farve også med lomme bagi til telefon, og shorts magen til, bare i en anden farve. Også super fede, og så endda bæredygtige..

Newline Halo cykelshorts

Newline Halo Sports Bh

Newline Halo Tights

Newline Halo langærmet trøje