Bæredygtighed, Dagens, Personlig stil

Dagens 9/1 – 23

Binné Overshirt / Arket Oversized T-Shirt / Arket Jeans

Jeg har (snart) en ny telefon med et bedre kamera. Manifest. Meeeeen lyset har nok også en del at sige. Oh well jeg glæder mig til at få flere smukke møbler i lejligheden, så jeg kan tage en masse gode billeder af vores indretning <33
En anden ting, vi har fået en mega god kaffemaskine. Jeg kan næsten lave cafékaffe hjemme nu og jeg elsker det, og så har vi også fået de smukkeste kaffekopper dertil. Amen jeg elsker det.

Til indlæggets handling. Dagens outfit. Det er længe siden, at jeg har lavet sådan et dagens outfit indlæg. Det er noget jeg forestiller mig jeg gerne vil implementere mere herpå. Generelt vil jeg gerne lave flere indlæg hertil. Det var et nytårsfortsæt sidste år og det holdt jeg ikke helt, men nu prøver jeg igen. Nu har jeg mere tid til at skrive mere hertil, idet jeg er flyttet fra kollegiet. Jeg har fået mere tid til mig selv nu.

Jeg bruger alle mine dage i øjeblikket på projekt. Vi aflevere i næste uge og så har jeg eksamen om 2 uger og derefter ferie. Jeg glæder mig så forfærdeligt til at få den eksamen overstået og ude af verden. Jeg glæder mig til at starte på et nyt semester og få undervisning igen. Jeg føler lige nu min motivation er dalende, fordi alt lige nu handler om at få projektet færdigt og afleveret. Så alt fokus ligger der. Ellers føler jeg mig utrolig motiveret for mit studie og jeg elsker at lære nyt.

Læs også: Visionboard 2023

Med min flytning har jeg fået et bedre overblik over min garderobe. Jeg har fået hængt mit tøj på bøjler og placeret det pænt og sorteret.
Jeg kan mærke, at det øger min garderobeglæde og det gør det nemmere for mig, når jeg skal vælge outfits. Jeg er spændt på om jeg nu finder nye måder at bruge mit tøj på.

Jeg fandt blandt andet det outfit jeg har på ovenfor. Det er ikke et jeg har brugt før. Det er jeg faktisk blevet utrolig vild med og nok lige nu mit yndlings fit.

Knnus <333