Personlig udvikling

Dagbog

Jeg tager næsten min dagbog med mig rundt overalt. Jeg ville gerne skrive hver evig eneste dag, men jeg har ikke fået skrevet i min dagbog det sidste stykke tid, fordi jeg har nedprioriteret mig selv og haft for travlt. Grunden til jeg nu har en overflod af tanker og af den grund føler et mindre overskud og manglende motivation. Jeg minder mig selv om, hvor givende den dagbog er for mig og undre mig over hvorfor det er den jeg nedprioriterer, når jeg har for travlt. For når vi har aller mest travlt, er det der vi har aller mest brug for netop at skrive vores tanker og følelser ned, netop for at ligge vores fokus indad og prioriterer os selv.

Læs også: Min købetrang og købestop

Dagbogen slettes ikke, den kan genlæses, når man enten har en hård eller god periode og følge sin egen udvikling.
Ved at skrive i min dagbog kan jeg sommetider blive overrasket over, hvad der bliver skrevet, fordi det ene ord ofte tager det andet. Ord kan pludselig give bedre mening, ved bare at skrive det ned og få det ud af hovedet.

Lyt til podcasten Tune In med @frederikketherese og @charlottecaroline_ , der også snakker om hvad dagbogen er for et værktøj og hvad den kan. Dagbogen er mit stærkeste værktøj som jeg ved jeg kan holde ved. Jeg har derfor også sat en ny dagbog på min ønskeliste til at starte på i det nye år og gentage endnu et år med en dagbog trofast ved min side.