Personlig udvikling

Dagbog, hvad kan den?

Jeg har fulgt med hos Charlotte Caroline i lang tid nu. Hun er et inspirerende menneske. Hun sætter, på sin profil lige nu, meget fokus på selvkærlighed og egenomsorg. Hun har hele 2021 skrevet dagbog og har lært, hvor godt et redskab det er at tømme sine tanker og følelser hver dag. Derfor har hun nu valgt at designe sin egen dagbog, så vi kan få samme oplevelse.

Find link til dagbogen her, hvis du også vil have fat i den og komme i gang.

Hvorfor startede jeg med at skrive dagbog?

Da jeg så Charlotte Caroline dele nyheden om hendes dagbog, skyndte jeg med det samme ind og bestille en til mig selv. Jeg vidste jeg ville give mig selv den udfordring. Det er en god og sund udfordring. Jeg lavede derefter mit nytårsfortsæt om, at jeg nu ville skrive hver evig eneste dag i et år. Dagbogen er flot og simpel, ligesom jeg vil have det.

Jeg har siden da, næsten, skrevet hver dag. Sommetider glipper det for mig, fordi jeg har for travlt og glemmer det. Men jeg kan mærke, hvor meget det giver mig. Det er rart at tømme ud hver dag. Jeg har mange tanker og jeg er god til at overtænke. Dagbogen hjælper mig med at få ro på min tanker og en gang i mellem vende dem rundt til noget positivt. Når jeg tænker dagbogskrivning, forbinder jeg det med, at man skriver, når man har dårlige dage, men det giver ligeså godt at skrive på sine gode dage. Derfor er det rart at skrive hver dag i sin dagbog.

Jeg startede fra den 1. januar med at skrive første gang. På det tidspunkt havde jeg corona og var i isolation med min kæreste. Jeg synes det var rart at have den tid for mig selv, hvor jeg lige kunne få lov at skrive.

Man får alle oplevelser med, gode og dårlige. Man har gode ting at se tilbage på og man har de dårlige, man kan se tilbage på, hvorfor man skrev dem ned og gav slip og hvorfor man skal bevæge sig fremad.

Jeg har på min instagram profil også delt et opslag omkring det at skrive dagbog.

Med det, vil jeg bare anbefale alle at bruge mere tid på at skrive tanker og følelser ned. Det hjælper. Skriver du dagbog og kunne du finde på at gøre det hver dag?