Bæredygtighed

At købe brugt elektronik / Greenmind

GreenMind !

Selvbetalt opslag, men bare en kæmpe anbefaling

Jeg har tabt min telefon adskillige gange. Jeg har hverken haft panzerglas eller cover på min nuværende telefon. Jeg har lige nu en XS Max og med en tur på badeværelsesgulvet blev den helt knust, og der kom en lysende stribe i skærmen. Så nu måtte jeg på udkig efter en ny telefon.

Læs også: Et fødselsdagsoutfit

GreenMind

Jeg har for længe siden besluttet mig for, at hvis jeg skulle have en ny telefon skulle det være fra GreenMind. GreenMind repererer og fornyer brugt elektronik og sælger det videre. De har en grøn tanke om alt det med elektronik, da produktionen af elektronik har en stor konsekvens på miljøet.

Med GreenMind har jeg både købt bæredygtigt og sparet en masse penge. Elektronik er blevet rigtig dyrt, og jeg vil ikke bruge så mange penge på de nyeste iphones mere. Min gamle telefon har jeg nu haft i 3,5 år. Nu var det tid til at få skiftet den ud. Jeg fandt en Iphone 12 Pro Max jeg forelskede mig i til en god pris. Da jeg havde bestilt den fik jeg beskeden på billedet nedenfor.

Jeg fik telefonen efter blot 2 dage. Til telefonen købte jeg skærmbeskyttelse, som allerede var sat på, da jeg modtog den. Den telefon jeg købte var i en okay stand, og jeg synes den er mere end okay. Den ser ud som var den ny og fungerer helt som en ny telefon.

Det har været en utrolig god service. Jeg vil helt sikkert vælge dem fremover, når jeg skal have nyt elektronik. Har du købt brugt elektronik? Hvis ja, hvorfra? Har du købt fra GreenMind før?

Knus <333