Månedens optur

Månedens optur

Jeg vil gerne dele lidt mere ud af min hverdag, og med det har jeg tænkt på at dele lidt billeder fra min kamerarulle. Jeg tager mange billeder, og jeg bruger sommetider meget tid på at tage gode billeder. Så jeg tænkte at dette ville være en god mulighed til, at få delt lidt flere af dem, så de ikke går til “spilde”. Jeg nyder selv at se sådanne stemningsbilleder, og komme lidt tættere på bloggerens hverdag. Jeg har samlet lidt billeder fra januar måned. Lad mig vide om i kan lide den her form for indlæg, for så vil jeg meget gerne gøre mere af det.

Et billede fra min dejlige gåtur her i Aalborg ned omkring havnen med solen i ansigtet.

Mine nye yndlingsbukser fra Samsøe Samsøe, fundet på tilbud til kun 200kr. Bedre kunne det vidst ikke blive.

Min løbetur på Mors, da jeg var hjemme og besøge mine forældre.

En ostemad, kaffe og den bog jeg lige er begyndt på. Næsten allerede halvvejs.

Min nye lille “vase” som jeg har fundet på genbrug og tilføjet lidt lavendel blomster. Samt min venindes krystaller. Vi har flere krystaller til at ligge rundt i lejligheden blandt andet også inde på vores værelser. Billedet her er taget fra vores stue.

2 x bestillinger fra surdejsbageren. Det kan varmt anbefales. Kagerne er fantastiske, og jeg tror brødet er ligeså fantastisk.

Mit eget hjemmelavet surdejsbrød, og faktisk det pæneste jeg har bagt indtil videre. Jeg elsker at bage surdejsbrød i min nye støbejernsgryde som jeg fik i julegave.

Det bedste jeg ved. Nybagt surdejsbrød med smør.

Jeg fik den anden dag lavet syltede rødløg og agurker efter denne nemme opskrift. Det er så lækkert, og kan bruges til så mange ting. Det er blandt andet utrolig lækkert ovenpå en ostemad eller sammen med din salat.

Sidsel Alling er en kæmpe inspiration, hvad angår indretning. Screenshot fra hendes insta, og er faktisk også blevet min baggrund på min telefon. Jeg har tænkt lidt selv på at få lidt samme opsætning i vores stue. Måske med ophængte hyller ellers en reol som den på billedet. Vi kører meget simple farver her i lejligheden, men Sidsel inspirerer mig meget til at få lidt flere farver ind i lejligheden også.

Mit tøjstativ som vi selv har sat op, og så har min farvet tilføjet den runde metalstang, så jeg kunne hænge mine bøgler op. Jeg er blevet utrolig glad for resultatet af det. Reolerne er fra Ikea.

Vores nye tilføjelse til lejligheden. Bænken. Bænken har min far lavet til os, og vi synes den klær spisebordet rigtig godt.