Personlig stil

Simpel og minimalistisk, Arket favoritter

Arket simpel

Stribet t-shirt / Sweat med lynlås / Skjorte / Straight cropped jeans / Grønne havanas / Bikini top & bikini bund

Arket er et af mine favorit steder at shoppe. De har så mange fede ting og jeg kan altid finde et eller andet på den hjemmeside. Arkets stil er simpel og minimalistisk med ikke så mange vilde farver, hvilket jeg er virkelig vild med. Min egen stil selv er ikke så farverig og jeg har det bare bedst i meget neutrale farver. Jeg bryder mig ikke om, at skille mig så meget ud. Tøjet på ovenstående collage har jeg selv købt hjem til mig undtagen bikinien. Den er bare på min ønskeliste.

Læs også: Kaffe TO-GO, hvilken termokop er bedst?

Jeg skal snart i sommerhus i to uger med min familie og jeg tænkte ovenstående fits var meget passende til afslapning, gåture, isspisning og køligere sommeraftenner. Forhåbentlig er vejret lidt varmere, så jeg kan have shorts, nederdel eller kjole på. Jeg tager afsted om en uge og jeg glæder mig. Jeg er glad for, at jeg bare skal bruge sommeren i Danmark. Jeg er ikke det store rejsemenneske og elsker bare at være hjemme. Jeg kan godt lide at opdage mere af Danmark. Danmark er et smukt land og har mange dejlige steder man kan besøge.

Hvad skal i ud på her i sommerferien og rejser i udenfor Danmark?