Personlig stil

Fem anbefalelses værdige serier på netflix

Som jeg er ved at have nævnt et par gange nu, så er jeg jo lige flyttet i ny lejlighed i Aalborg. Derfor arbejder jeg ikke i øjeblikket, så jeg har tid til at få set en masse Netflix, og det har jeg i den grad også gjort. Jeg har startet forfra på en serie, som jeg tidligere har set, og så har jeg lige fået set den nye sæson af “You”. Sikke en spændende og vild sæson, så den er selvfølgelig tilføjet til anbefalelses listen.

ORPHAN BLACK

Orphan Black er jeg lige startet på igen for anden gang. Den er så god, og kan klart anbefales. Serien handler om Sarah Manning, som kommer til at være vidne til et selvmord på en togstation. Kvinden der begår selvmord, ligner Sarah selv på en prik, og hun beslutter sig derfor for at overtage kvindens identitet. Det åbner op for flere mystiske ting, og de to er ikke de eneste der ligner hinanden.

YOU

En uhyggelig serie med Penn Badgley som creepy hovedrolle, langt fra den rolle som han har i Gossip Girl. Sæson 2 er næsten lige kommet på netflix og den slår bare sæson 1. Wow, den er god. Penn Badgley spiller stalkeren Joe Goldberg, som forelsker sig i en kvinde, og simpelthen vil gøre alt for at få hende og passe på hende. Første sæson handler om Beck og anden sæson handler om Love.

STANGER THINGS

Stranger Things er godt nok også bare en serie, som man hurtigt kan sluge. 3 virkelig gode sæsoner, og jeg græd så meget i den sidste sæson. Serien handler om en lille by, hvor der sker mange uforklarlige og mærkelige ting. Første sæson forsvinder en dreng på mærkelig vis, og der bliver sat en eftersøgning i gang, mens der sker mange andre uforklarlige ting omkring dem. Alle tre sæsoner handler om det farlige monster og en pige med overnaturlige kræfter, og mere vil jeg ikke sige. Jeg synes bare i skal hoppe ind og få den set.

DARK

Dark er en tysk serie, og af den grund havde jeg ikke høje forventninger til denne serie. Men det ændrede sig hurtigt, da jeg først kom i gang med at se den. Jeg har set hele serien med min kæreste og sæson 1, så vi i løbet af 2-3 døgn. Man følger flere familier, der alle befinder sig i byen Winden. Winden er en mystisk by, hvor børn forsvinder, børn dør, en mand begår selvmord og en dreng ender pludselig i en helt anden tid, og alt sammen på grund af en mystisk hule. Der veksles hele tiden mellem fortid, nutid og fremtid. Historien er bundet op på en teori om at alt gentager sig i en cyklus på 33 år.

HOW TO GET AWAY WITH MURDER

Jeg er meget interesseret i serier, bøger og film omkring retssager, og derfor måtte jeg selvfølgelig også se denne serie. Serien handler om en gruppe unge studerende og deres lærer som er en virkelig dygtig advokat. Læreren udfordrer sine studerende, og de bliver uheldigvis indblandet i et mord, som skal opklares ved siden af andre retsager der pludselig opstår.