Jeans, endelig har jeg fundet det bedste fit

Søndag den 24. oktober

kaffe i hånden

Arket Blazer / I Blame Lulu striktrøje / Weekday jeans / Asics Gel-Kayano

En søndag med min veninde. Vi gik rundt i Aalborg, fik skudt billeder og fik os en dejlig frokost på Bistro V. Jeg havde en kaffe i hånden. Jeg er så glad for min kop fra Kinto. Jeg har mine nye yndlingsbukser på fra weekday, som jeg også nu har købt i sort. Strikken jeg har på er fra I Blame Lulu. Jeg har to striktrøjer derfra, og intet slår dem. Det er de bedste jeg nogensinde har ejet. De har været dyret, men alle pengene værd.

Læs også: Jeans med det fedeste fit

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeans, endelig har jeg fundet det bedste fit