Lørdag den 22 maj #dagens

Søndag den 16. maj #dagens

En dejlig weekend i Aarhus hos en veninde. Vi skulle fejre hendes fødselsdag lørdag aften med god mad og vin, og om søndagen tog vi rundt i byen, fik brunch og gik en dejlig tur rundt i Mindeparken. Trøjen jeg har på er fra Binne, der designer deres eget bæredygtigt tøj. Jeg har tidligere skrevet om dem her i det her indlæg. Jeg er så vild med den stil hun kører hende der designer dem. Det har fuldstændig sit eget udtryk, og jeg elsker det.

Læs også: Lørdag den 22. maj 

Hvad synes i om sådanne dagens outfit billeder her på bloggen? Jeg deler jo også billederne på min instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdag den 22 maj #dagens