Mandag den 25. januar #dagens

Fredag den 29. januar #dagens

byen

Binne trøje / Weekday bukser / New Balance 990

En fredag, hvor jeg og nogen fra kollegiet tog et smut ind til byen, gik en tur og fik en kop kaffe. Det er ikke meget man kommer ind til Aalborg, når man bor i Nørresundby. Sommetider savner man helt byen, og tager derind bare lige for at føle at man er en del af det haha.

Man bruger rigtig meget tid hjemme og kommer ikke så meget ud. Jeg bruger det meste af tiden her på kollegiet sammen med dem jeg bor med. Vi bruger meget tid sammen, ser film, får god mad osv. I denne tid nyder jeg, at jeg ikke bor alene, og at jeg har nogen at bruge min tid med i hverdagen.

Læs også: Mandag den 25. januar

Hvad får i tiden til at gå med, nu når vi er hjemsendt?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag den 25. januar #dagens