Et forårsoutfit, jeg ville ønske jeg kunne have på

Mandag den 25. januar #dagens

cartel

H&M Sweatshirt / Copenhagen Cartel Joggingbukser / Salomon sneakers (similar)

Jeg har i denne weekend været hjemme hos mine forældre. Jeg har fejret min mors fødselsdag og min lille hunds fødselsdag haha. Er det noget i også gør, eller er vi de eneste? Oh well. Vi fik fejret min mor med en dejlig gåtur, hjemmelavede fastelavnsboller og grillmad til aften. En rigtig dejlig dag. Søndag, da jeg havde klaret en lang løbetur (😅) kørte vi en tur til havet, og gik os en skøn tur i blæsevejret. Det er dejlig sommetider at blive blæst helt igennem, så derefter sætte sig ind i en varm bil og hjem foran brandvognen. Så behøvede jeg heller ikke mere frisk luft den dag.

Jeg er begyndt at træne op til halvmarathon sammen med min veninde. Vi håber på at kunne løbe halvmarathon den. 9 maj. Vi må se om corona tilllader det. Jeg håber.

Læs også: Et forårsoutfit, jeg ville ønske jeg kunne have på

Jeg mødtes i går med en veninde, for at gå en tur samt at tage lidt billeder. Jeg har stort set ikke haft andre bukser på siden jeg fik dem med posten. De er så behagelige og jeg har ikke lyst til at tage dem af. Bukserne er fra Copenhagen Cartel. Copenhagen Cartel laver bæredygtigt badetøj, sportstøj og nu også joggingtøj. Super sej kvinde, der har opstartet det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et forårsoutfit, jeg ville ønske jeg kunne have på