Lydbøger og bookbeat

Wishes, jogging and sweats

Jeg har forelsket mig lidt i 7 days active jogging tøj. De har mange valgmuligheder og mange farver, og jeg kan slet ikke bestemme mig. Nedenfor kan jeg vise jer mine favoritter. I det her vejr og denne her periode trænger man til ekstra hygge og lidt mere afslapningstøj. Jeg har selv overvejet at bestille det beige eller det grønne sæt hjem. Jeg elsker farverne de laver deres sæt i.

Læs også: Lydbøger og Bookbeat

Udover 7 days active, har jeg også haft kigget på en mere bæredygtig udgave af et joggingsæt. Copgenhagen Cartel, der også laver bæredygtig badetøj, producerer nu også bæredygtig joggingtøj og sportstøj. Jeg har selv fået bestilt et par jogging bukser derfra, og jeg har nærmest ikke gået i andet lige siden jeg modtog dem.

Hvor er jeres yndlings jogging tøj fra?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lydbøger og bookbeat