Moodboard, baggrunde til din computer #5

Lydbøger og bookbeat

#reklame for Bookbeat, du kan med link få 30 dage gratis

Jeg har i samarbejde med bookbeat fået lov til at give jer en måned gratis ved brug af dette link. I kan også bruge koden: ‘frederikke’, når i registrere jer.

Jeg er på det sidste blevet stor tilhænger af Bookbeat. Jeg bruger den især, når jeg gør rent, går tur eller ligger og slapper af i min seng. Lige nu lytter jeg til Hella Joof’s nye bog, der er super spændende og handler om selvudvikling. Jeg er selv på et stadie lige nu, hvor jeg gerne vil blive bedre til at lytte til min krop om, hvad den har brug for. Bookbeat hjælper mig til at slappe mere af i mit hovede og bare lytte til den bog, jeg hører.

Læs også: Søndag den 10. januar

Jeg har også tidligere haft stor interesse i bøgerne Hella Joof har lavet. Jeg har næsten dem alle sammen fysisk selv. Jeg er fascineret af hendes måde at skrive på, og synes hendes stemme er så skøn at lytte til.

Hvilke bøger lytter I til i øjeblikket? Og hvilken er jeres favorit?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moodboard, baggrunde til din computer #5