15. oktober #dagens

Den 24. oktober #dagens

Striktrøje I Blame Lulu / Bukser Arket / Sneakers New Balance

Jeg har fået købt mig verdens bedste striktrøje som jeg nærmest har haft på døgnet rundt siden jeg fik den. Striktrøjen er fra IBlameLulu. De er dyre, men alle pengene værd kan jeg sige, og jeg har allerede tilføjet en af dem med halskrave til min ønskeliste også.

Læs også: Den 15. oktober #dagens

I Blame Lulu er egentlig en secondhand butik, men de har også en lille produktion af cashmere strik, som bliver lavet i Italien. De er så god kvalitet, og jeg elsker dem, og kommer til at bruge dem forever.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15. oktober #dagens