En mere bæredygtig barbering #2

Studiestart, 3 fede outfits til første skoledag

Studiestart nærmer sig. Er i ved at være klar? Jeg ved ikke helt om jeg er. Jeg begynder så småt at være lidt nervøs for det. Det bliver noget helt andet end hvad jeg har lavet de sidste to år, hvor jeg bare har arbejdet. Jeg er ligeså stille gået i gang med at planlægge, hvilket tøj jeg skal have på første skoledag. Man vil jo gerne give et godt indtryk hehe. Gør i også det?

Nedenfor har jeg hjulpet jer lidt på vej med 3 forskellige outfits som man kunne have på til studiestart.

Outfit 1

Outfit 1: Arket T-shirt / Arket Jeans / Arket Taske / Nike sko

Outfit 2

Outfit 2: Asket T-shirt / Weekday shorts / H2O sandaler (findes også i andre størrelser på H2O´s hjemmeside) / Weekday taske

Outfit 3

Soulland skjorte / Weekday t-shirt / Weekday jeans / New Balance 530

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En mere bæredygtig barbering #2