Mandag den 8. Juni

Tirsdag den 9. Juni

tirsdag aften med sol

tirsdag aften

Jakke/cowboyjakke Beawear / T-shirt (Genbrug) / Bukser Soulland / Sko Rollicph

Outfittet her er fra en tirsdag aften med min kæreste, hvor vi skulle ud og have is. Jeg er så heldig at bo tæt på paradis is, så det er nemt lige at smutte forbi efter en lille dessert. Måske lige lidt for nemt.

Læs også: Mandag den 8. Juni

Cowboyjakken er købt for et godt stykke tid siden nu, og jeg har kun fået brugt den en enkelt gang eller to siden da. Men jeg tror måske jeg har genfundet lidt kærlighed til den, og forhåbentlig kan få den brugt lidt mere henover sommeren.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag den 8. Juni