Månedens optur

Et par fede sko fra Rolli Copenhagen og en rabatkode til jer

#REKLAME

For Rolli Copenhagen

fede sko fra Rolli

outfit med de fedeste sko fra Rolli

Rolli Copenhagen

Jeg har en lille nyhed. Jeg er nemlig blevet ambassadør for Rolli Copenhagen. Det er noget jeg er utrolig stolt af. Rolli Copenhagen er en ny virksomhed. De sælger genbrug fra genbrugsbutikker, genbrugsmarkeder eller fra følgere, der sender tøj ind og upcyclede items som Rose Caroline (hende der står bag virksomheden) selv syer på sin egen symaskine. De bidrager derfor ikke til en øget produktion af tøj. Det er så sejt og det giver det allerede eksisterende nyt liv. På den måde rydder de op i naturen samtidig med, at de ikke producerer unødvendige nye produkter. Du kan læse meget mere om dem inde på deres hjemmeside, hvor de blandt andet kommer ind på, hvordan de håndterer bæredygtigheden, deres gennemsigtighed og deres fællesskab. De har nemlig også lavet en facebook gruppe, hvor man kan udveksle spørgsmål, dilemmaer og gode ideer med hinanden. På den måde kommer bæredygtighed mere ind i samtalen og bliver spredt ud til flere mennesker.

Læs også: Profiler der inspirerer, og tænker på miljøet

Jeg har modtaget skoene ovenfor fra Rolli Copenhagen. De er så fede, og jeg er så utrolig glad for dem. De kan virkelig spice et hvert kedeligt outfit op.
Idet jeg er blevet ambassadør har jeg fået en rabatkode som i kan tage brug. Rabatkoden virker helt indtil den 11. juni. Den giver jer 10%, i skal bare bruge koden “frederikke10”. Jeg synes i skulle tage et kig på deres items på deres hjemmeside. Der er så mange lækre ting, og det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller derfra. Tænk lige på at få nyt tøj ind i garderoben med online bestillinger på sådan en miljøsund (hvis man kan sige det haha) måde. Rolli leverer hurtigt. Jeg modtog mine sko efter blot to dage.

Tjek dem ud og giv dem noget kærlighed. De fortjener det med alt det hårde arbejde <3 <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens optur