Profiler, der inspirerer og tænker på miljøet

Et par fede bæredygtige bukser

Bukser Planetnusa / Sokker Planetnusa / Hættetrøje Soulland / Sneakers Salomon / Taske Weekday

Læs også: Månedens optur

Jeg har endelig fået bestilt de her bukser fra Planetnusa. Dem har jeg egentlig kigget på lige siden de udkom. De er så behagelige at have på, og så er de jo bare så fede i den blå farve. Til bukserne har jeg også fået bestilt to sæt sokker. Et par i hvid og et par i blå. De matcher super godt til, synes jeg. Jeg er helt vild med deres brand. De har mange fede ting. Jeg kunne også godt tænke mig et par løbetights derfra.

Jeg har også for nyligt modtaget en bestilling fra Soulland. Jeg har bestilt en hættetrøje og et par sorte bukser. Jeg har faktisk ikke rigtig gået i andet end den hættetrøje og så har jeg skiftet med de blå bukser fra Planetnusa og de sorte fra Soulland. De er så behagelige at have på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Profiler, der inspirerer og tænker på miljøet