Moodboards

På vej mod forår, fire forårsjakker

Weekday jakke beige / Arket jakke hvid / Weekday Jakke Hvid / Arket Blazer 

Vejret er jo så skønt og det begynder så småt at blive varmere. Jeg er derfor i øjeblikket lidt på udkig efter forårsjakker. Jeg har nemlig slet ingen. Jeg har haft lidt svært ved at finde frem til, hvilken jeg gerne vil have. Jeg vil helst finde en som jeg også kan bruge næste år til forår, og derfor ikke bliver træt af at have på eller bliver træt af farven. Jeg har haft kigget meget på weekday jakken eller den hvide fra Arket. De kan bruges til rigtig mange outfits og kunne passe godt ind i et outfit med de her sko. Skoene har jeg kigget på lidt tid nu, og har endelig fået dem bestilt hjem. Jeg har blandt andet nævnt dem her også. Mine New balance 990 begynder at være godt slidt op. Det er virkelig en sko jeg kan anbefale. Jeg har brugt dem nærmest uafbrudt siden jeg købte dem i 2017. Så de har altså holdt i 3 år nu.

Læs også: Støt de lokale #lockdown

Nå men det her indlæg skulle jo egentlig ikke handle om sko. Det skal handle om forår og jakker. Jeg tror, at jeg i år helst vil have en kort jakke. Det er mest praktisk synes jeg, i forhold til, hvis man skal ud at cykle eller gå lange ture eller sådan. Så skal jakken helst ikke være i vejen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moodboards