Marts og forår + et outfit til de kommende forårsdage

Lørdag den 7. marts

Skall Studio Striktrøje / Samsøe Samsøe Bukser (similar) / New Balance 990

En weekend i familiens tegn. Jeg tog i lørdags hjem til mine forældre, for at fejre min fødselsdag. Jeg havde fødselsdag i mandags og havde lige formiddagen med mine forældre, mine kæreste og min mormor og så aftenen her i Aalborg med mine veninder med lækkert tapas. Det var en rigtig dejlig dag, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre dag. Outfittet her er dog taget fra i lørdags, men samme strik havde jeg også på på min fødselsdag sammen med en nederdel. Det er simpelthen den bedste strik og den bedste investering jeg har gjort mig.
Jeg håber i har haft en rigtig god weekend, og har fået ny energi til en ny uge. Jeg er fyldt op på energi.

Læs også:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marts og forår + et outfit til de kommende forårsdage